Jucarii & jocuri educative

Afiseaza: 1-30 din 719 produse

 Filtre
Jucarii & jocuri educative - Binoclu
-28%
Jucarii & jocuri educative - Cafetiera
-28%
Jucării educative pentru fiecare vârsta: ghidul complet pentru părinți

Categoria Jucării si jocuri educative de pe site-ul nostru, BabyStory.ro, este locul perfect pentru a găsi jucării care sa stimuleze dezvoltarea cognitiva si creativitatea copilului dumneavoastră. Aici veți găsi o gama variata de jucării unice, cum ar fi puzzle-uri, jocuri de construit, seturi de creație si altele, care au fost alese cu grija pentru a se potrivi nevoilor de dezvoltare a copiilor.

Toate jucăriile din aceasta categorie sunt de o calitate înalta si au fost alese cu atenție pentru a oferi o experiența educativa si amuzanta pentru copii. Prin achiziționarea jucăriilor din aceasta categorie, veți contribui la dezvoltarea abilitaților sociale, emoționale si cognitive ale copilului dumneavoastră.

Aceste jucării educative sunt unice si oferă beneficii multiple, cum ar fi dezvoltarea gândirii spațiale, a abilitaților de rezolvare a problemelor, a abilitaților motorii fine si a creativității. In plus, sunt garantate sa-i tina pe copii ocupați si amuzați pentru o lunga perioada de timp.

Nu ezitați sa explorați aceasta categorie si sa găsiți jucăria perfecta pentru copilul dumneavoastră. Aici veți găsi jucării educative unice care vor fi iubite de copilul dumneavoastră, si care vor contribui la dezvoltarea sa armonioasa si amuzanta.

Categoria Jucării educative de pe site-ul nostru, babystory.ro, oferă o varietate de opțiuni pentru părinții care doresc sa ofere copiilor lor jucării care sa ii ajute sa învețe si sa se dezvolte. In funcție de vârsta copilului, părinții pot alege jucării care sa răspundă nevoilor de învățare si dezvoltare specifice fiecărei etape.

Pentru copii de 1 an, recomandam jucării care sa ii ajute sa învețe culorile, formele si sunetele, precum puzzle-uri simple si jucării cu sunete. De asemenea, jucăriile care promovează mersul si echilibrul, cum ar fi cărucioarele si leagănele, sunt ideale pentru aceasta vârsta.

La vârsta de 2 ani, copiii încep sa devina mai interesați de lumea din jurul lor si au nevoie de jucării care sa le permită sa exploreze si sa învețe. Jucării precum blocurile de constructii, trenulețele si jucăriile cu forme si culori sunt ideale pentru aceasta vârsta.

La vârsta de 3 ani, copiii încep sa devina mai abili manual si au nevoie de jucării care sa le permită sa își dezvolte abilitățile motrice fine. Jucării precum puzzle-uri mai complexe, jocuri de construit si jucării care imita activitățile din viată reala, cum ar fi bucătăria sau atelierul de lucru, sunt ideale pentru aceasta vârsta.

La vârsta de 4 ani, copiii încep sa devina mai curiosi de lumea din jurul lor si au nevoie de jucării care sa le permită sa învețe si sa se distreze in același timp. Jucării precum jocurile de societate, jucăriile care imita activitățile din viată reala si seturile de construit sunt ideale pentru aceasta vârsta.

La vârsta de 5 ani, copiii încep sa devina mai independenți si au nevoie de jucării care sa le permită sa își dezvolte abilitățile de gândire si logica. Jucării precum jocurile de strategie, jocurile de logica si seturile educative sunt ideale pentru aceasta vârsta.

La vârsta de 6 ani, copiii încep sa devina mai preocupati de lumea din jurul lor si au nevoie de jucării care sa le permită sa învețe si sa se distreze in același timp. Jucării precum jocurile de societate, jucăriile care imita activitățile din viață reala si seturile educative sunt ideale pentru aceasta vârsta.

La vârsta de 7 ani, copiii încep sa devina mai independenți si au nevoie de jucării care sa ii ajute sa își dezvolte abilitățile cognitive, sociale si emoționale. Jucăriile educative potrivite pentru aceasta vârsta pot include: jocuri de societate care dezvolta abilități de rezolvare a problemelor si gândirea critica, precum si jocuri care promovează creativitatea si imaginația. De exemplu, seturi de construit cu Lego, jocuri de strategie sau experimente științifice pentru copii. Totodată, jucării precum instrumente muzicale sau jocuri sportive pot ajuta la dezvoltarea coordonării si a abilitaților motorii fine. Este important sa alegem jucării care sa fie potrivite vârstei si interesului copilului pentru a-i oferi o experiența educativa si distractiva in același timp.
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0748 521 691 office@babystory.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!